Lehti luokkaan

Toimitamme painettuja lehtiä kouluille 14.9. alkaen. Vaihtoehtona kannattaa opetuksessa hyödyntää Aamulehden, Satakunnan Kansan ja paikallismedioidemme digisisältöjä: opettajan tunnuksilla käytettävissä ovat kaikki uutiset verkossa (lehdennimi.fi) sekä uutissovellus. Digisisällöt ovat käytettävissä kaikilla laitteilla, uutissovelluksen käyttö vaatii sovelluksen lataamisen mobiililaitteelle. Digitunnukset ovat käytössä maksutta kahden viikon ajan. Tunnukset on tarkoitettu ainoastaan opetuskäyttöön.

Tilaa digitunnukset tästä.